Home » Dwangmenger

Dwangmenger

De aanschaf van een dwangmenger kan het begin zijn van een geheel vernieuwende wijze van werken. Een dwangmenger kan verschillende soorten materialen op een zeer intensieve wijze mixen. De producten die door de dwangmenger worden geproduceerd, kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor het maken van leemstenen, mortels en stuc. De machines zijn uiterst mobiel en kunnen op elke plaats op aarde het mixwerk verrichten. Om een goede indruk te krijgen van de mixers welke door ons worden verkocht en verhuurt, is het handig om deze site goed te bekijken.

Oskam-vf bouwt een dwangmenger van een uitstekende kwaliteit

Voor het maken van mortels, leemstenen, grindvloeren van een uitstekende kwaliteit, is een goede dwangmenger onmisbaar. Om de grondstoffen grondig te kunnen mixen, is een dwangmenger nodig. Een gewone mixer heeft niet het vermogen dat nodig is om de verschillende stoffen op de juiste wijze te mengen. De dwangmenger welke door ons geproduceerd, kan overal op aarde worden ingezet. Omdat het om kleine machines gaat welke op een eenvoudige wijze te verplaatsen zijn, kunnen de mixers eenvoudig naar een bouwplaats getransporteerd worden.

Contact

Het bouwen van een kwalitatief hoogwaardige dwangmenger is voor de medewerkers van Oskam-vf niet een gewoon werkje, het is een passie. Een goede dwangmenger maakt het mogelijk om waar dan ook ter wereld op een ecologisch verantwoorde wijze te bouwen. Dat wil Oskam-vf graag ondersteunen. U kunt met ons in contact treden door te bellen naar +31(0)180 – 66 39 98 of door een mail te sturen naar info@oskam-vf.com. Wij delen onze passie graag met u.

Meer gerelateerde onderwerpen over Dwangmenger: Bloque de tierra comprimida - Bloques de tierra comprimida - Tierra comprimida Estufas de leña - Compressed earth block house - Compressed stabilised earth blocks - Double sided wood burning stove - Earth block making machines - Earth plaster - Fabrication de brique en terre crue - Poêle à bois - Brique de terre - Brique de terre compressée - Ecologisch bouwen - Leemstuc - RVS schoorsteen - Stabilized earth blocks - Deense houtkachels - Dwangmenger - stucmaterialen