Leemfinish Diverse kleuren

Leemfinish kleuren worden gemaakt van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Leemfinish wordt geleverd in natuurlijke kleuren waardoor een levendige muur ontstaat.

Een voorbeeld van hoe leemfish er uit ziet in een huis.

Vanaf

€ 49.50

Exclusief BTW

Offerte
  • 100% natuurlijke materialen
  • Zonder pigmenten
  • Zonder toevoegingen als cellulose

De natuurlijk gekleurde sierpleister speciaal ontwikkeld voor de basisleem, maar toe te passen op elke vlakke ondergrond als stucwerk, gipsplaat, gipsvezelplaat et cetera. Leemfinish wordt geleverd in natuurlijke kleuren waardoor een levendige muur ontstaat.
De leemfinish wordt in een laag van 3 mm aangebracht op de basisleem. De leemfinish is geschikt voor het aanbrengen met de hand als ook met een spuitmachine.
De leemfinish van Oskam is samengesteld uit 100 % natuurlijke materialen zonder pigmenten of toevoegingen als cellulose.

Richtlijn verbruik: 25 kg leemfinish is voldoende voor ca. 5-7 m² stucwerk.
Bij interesse heeft Oskam ook bewerkers ter beschikking.

Bekijk ook Leemverf

Zet op offertelijst

Leemfinish

Direct een factuur? Oskam hanteert een offerte systeem omdat klanten vaak behoefte hebben aan persoonlijk advies voor het plaatsen van een bestelling. Heeft u dit niet nodig? Voeg dan bij uw offerte formulier in het offerteoverzicht een opmerking toe dat u gelijk een factuur wil ontvangen voor een nog snellere afhandeling.

X
€ 49,50
X
€ 49,50
X
€ 49,50
X
€ 49,50
X
€ 49,50
X
€ 49,50
X
€ 49,50
X
€ 56,00
X
€ 56,00
X
€ 56,00
X
€ 56,00

Kenmerken Leemproducten

De Oskam leem is afkomstig van Nederlandse bodem en wordt duurzaam geproduceerd door middel van zonne-energie. Onze 100% natuurlijke leemproducten creëren een gifvrij en aangenaam binnenklimaat.

Leemstuc en Leemmortel